Life

2012-10-06 - 07:14:59 // Vardagen
Hej! Under de senaste dagarna har det varit väldigt mycket och jag har inte hunnit med bloggen, tyvärr är det så ibland. Just nu har vi väldigt mycket i skolan och tiden finns inte riktigt till bloggen. Idag jobbar jag och imorgon pluggar jag, så som jag sa, det är mycket nu. Men har ändå hunnit med träningen. I måndags var jag ute oh sprang, i tisdags var jag ute och gick och även så i torsdags. Nu väntar lite frukost innan jobbet!

Lovely October

2012-10-02 - 10:19:00 // Personligt
Jag älskar hösten och för mig är det definitvit den bästa årstiden! Oktober är den perfekta höstmånaden för löven har hunnit blivit röda och gula, det är fortfarande relativt varmt och det är så mysigt att sätta sig framför Tvn på kvällen med lite fika och se på en bra film. Man kan fortfarande vara ute och springa och gå utan att man måste ha underställ och mössa på sig. Man får ta på sig mysiga tjocktröjor och fina boots, för mig är oktober perfekt!♥

Favoriten

2012-10-01 - 19:28:21 // Mat
Hej fina!
Har precis ätit middag och tänkte jag skulle uppdatera bloggen så det finns något nytt för er att läsa! Såg att ni ville ha receptet på pannkakorna jag skrev om igår och det ska ni självklart få! Gör ett inlägg om det ikväll om jag hinner med mig, har massor av plugg som väntar! Som ni ser på bilden så blev dagens middag lax med grönsaker, kan vara  det bästa som finns! Det var så sjukt gott och det är så otroligt simpelt att göra så det är bara toppen när man kommer hem efter en lång dag. Sedan har jag hunnit med ett löparpass idag också, blev bara 4 km dock för sedan var det dags att hem och ta hand om lillebror men det är bättre än ingenting i alla fall! Nu ropar matteboken på mig, ha en bra kväll!

RSS 2.0