Almost everything i wish i'd said the last time i saw you

2012-11-19 - 20:53:00 // Personligt
Musik har alltid varit en stor del av mitt liv och jag vet inte vad jag skulle göra utan den. Jag har inte skrivit särskilt mycket om musik eftersom detta är en hälsoblogg mer än en musikblogg men eftersom jag tänkt baka in mer personligt och vardagligt så tänkte jag dela med mig av en skiva som betyder så mycket för mig. Låtarna är fantastiska och de är baserade på en kärlek som inte höll och om hur man går vidare. Den är så fin och musiken är outstanding så jag tycker att ni ska skicka er in på spotify och lyssna på Wakey!Wakey! och lyssna på deras skiva som heter Almost everything i wish i'd said the last time i saw you. Eller lyssna på den här.
 

Receptet på pannkakorna

2012-11-14 - 20:54:58 // Vardagen
Såg att det fanns ett önskemål om receptet på pannkakorna jag skrev om igår. Dessa har jag skrivit om förut här. Jag har alldeles nyss druckit upp min medicinsmoothie för dagen, den börjar faktiskt bli god, antar att jag börjar vänja mig. Imorgon är tanknen att jag ska gå hela dagen i skolan, första dagen på hela veckan, har mer frånvaro än närvaro sedan lovet, inte bra! Efter skolan blir det en sväng till sjukhuset och sedan hem och plugga. Idag kom jag ut på en prommenad för fösta gången på över en vecka, svårt att hitta orken till träning när man inte mår bra. Men jag känner ändå att jag har det under kontroll nu så förhoppningsvis slipper jag dessa kramper i några veckor nu framöver! Nu ska jag se lite på tv innan det blir sängen, kram.

Gott, enkelt och nyttigt!

2012-11-13 - 19:54:00 // Mat
Idag fick det bli vaniljpannkakor med hallon och kiwi till lunch, perfekta lunchen! Har varit hemma de senaste två dagarna med magont. Det är andra veckan i rad som jag fått varit hemma på grund av magen, är otroligt less på detta nu och vill bara att det ska sluta! Annars så har jag fått för mig att prova någonting nytt igen, boxning! Skulle ha varit på första träningspasset idag för att se om jag tyckte det var roligt men såklart blev det svårt när jag blev sjuk men nästa vecka så ska jag definitivt ta mig iväg, är säkert superkul!

Pannkaksrecept

2012-11-10 - 11:22:49 // Recept
För väldigt länge sedan så lovade jag er receptet på dessa pannkakor som jag gjorde, som för övrigt smakar fantastiskt! Nu när jag börjat blogga igen tänkte jag att jag skulle ge er detta. Det är ett recept som jag hittade här. Men sedan gjorde jag om det lite själv och bytte ut lite av de saker som är i. 
Ingredienser
1/2 dl grahamsmjöl
1/2 dl lätt kvarg
3 äggvitor 
2 msk mjölk
1 tsk vaniljpulver (detta är ifall man vill att pannkakorna ska smaka lite vanilj annars behövs det inte)
1/2 tsk bakpulver
Blanda ihop till en jämn smet och och stek sedan pannkakorna tills de blir gyllenbruna. 

Jag är tillbaka + nytt recept!

2012-11-07 - 20:56:21 // Frukost
Jag har bestämt mig för att det är dags att komma tillbaka, det är dags att ta tag i detta, att göra det jag tycker är roligt, blogga! Förhoppningsvis kommer jag kunna skriva och inspirera mina fina läsare igen och samtidigt inspirera mig själv. Det som känns mest annorlunda är nog det här med vad jag ska skriva, jag vill gärna få in lite mer personligt och vardagligt i min blogg. För det är inte alltid jag kan inspirera er till att träna eller att alltid äta rätt, för det gör inte jag. Jag går mycket i dagsläget, det är rogivande och jag får motition men någon större träning är det inte.
 
Men min plan är att börja utöva lite yoga och även få in lite löparrundor, men samtidigt fortsätta med mina PW för de älskar jag. Jag ska även börja äta bättre, detta startar nu! Inget mer vitt bröd på vardagarna och en massa mjölkchoklad på kvällarna, en gång i veckan får jag "fuska", något jag hellre vill kalla unna mig, men annars så ska jag vara ganska strikt. Att äta den mat som serveras på skolan kommer jag att göra och där kommer ingenting ändras. 7-8 timmars sömn varje natt och 8 glas vatten varje dag. Jag tänker inte sjunka in i någon sorts vinterdeprition i år, jag tänker rocka vintern 2012-13! Är ni med mig?!
 
För att börja detta så vill jag dela med mig av den Smoothie som jag dricker varje morgon, denna innehåller mina mediciner samt en hel del vitaminer och proteiner, den perfekta frukosten helt enkelt! 
Du behöver, 1 dl hallon, 1 dl a-fil, 1 dl proviva (smaken kan man variera från dag till dag) och 1 hel kiwi, sedan har jag i min medicin också. Sedan mixar man bara ihop dessa i en mixer och häller upp den i ett glas. För ytterligare mättnadskänsla kan man tillsätta 1/2 dl havregryn, detta har jag dock inte testat än utan tänkte prova det imorgon bitti. För er som räknar kalorier så innehåller den 188 kalorier exkusive havregrynen. 
 

Lost in life

2012-11-01 - 21:59:07 // Personligt
Hej på er!
Jag kommer tillbaka, jag lovar men jag är inte riktigt säker på när dock, jag vill så gärna blogga och skriva, visa bilder och dela med mig av allt men det finns ingen ork eller inspiration till något av detta just nu. Det är mest låtar som mitt privatliv består av för tillfället. Låtar som tar mig igenom dagarna och alla måsten. Jag saknar er men just nu räcker inte det, inte för att komma tillbaka. Sköt om er tills vi hörs igen♥

RSS 2.0