LÖPTUR OCH TRÄNINGSSCHEMA

2013-04-15 - 21:03:57 // Träning
Har precis bänkat mig i soffan med en återhämtningssmoothie och väntar på att kvällens avsnitt av biggest looser ska börja. Idag påbörjade jag mitt nya träningsschema som jag egentligen gjorde för en idrottsuppgift men så var jag och en kompis ute och gick i förra veckan och bestämde oss för att vi ska springa tjejmilen i september och då kände jag att det var dags att dra igång så jag tänkte köra efter detta schema. Tänkte visa er schemat imorgon, det är ett träningsschema för nybörjare och fokusen ligger på att komma igång och få in en rutin. Detta ska ta ca: 21-28 dagar men träningsschemat är lagt på fem veckor, detta för att uppgiften krävde det. Jag kommer efter detta schema är slut göra ytterligare ett med fokus på annat än att komma igång. Hur som helst så är jag otroligt glad att jag lyckades springa precis hela vägen idag, efter att inte ha tränat på så länge så kändes det bra att klara 31 minuter utan att behöva stanna. Efter löpturen så blev det styrka efter träningsschemat och sedan en dusch, så himla bra avslut på dagen!
 

FADE INTO YOU

2013-04-10 - 20:40:28 // Vardagen
Hej på er!
Onsdag idag, herregud vad veckorna går fort!! Idag hade jag sånglektion med min sångpedagog Isabella och under lovet upptäckte jag denna fantastiska låt som är med i tvserien Nashville. Jag hade inga större förhoppningar på att vi skulle kunna köra den men som den fantastiska musiker hon är plockade hon ackorden direkt och sedan var vi igång vilket kändes fantastiskt roligt! I helgen var jag i fjällen precis som jag sa med mina vänner. Tog bara bilder med mobilen men tänkte jag skulle försöka lägga ut dem antingen imorgon eller under fredagen. När vi kom tillbaka på söndagkväll var det bara att ta tag i livet igen för i måndags väntade både inlämning och redovisning i engelska. Sedan spenderade jag och min syster kvällen hos vår mormor och morfar för läxhjälp så då fick vi en del undanstökat vilket kändes otroligt skönt! Denna vecka är lite kaosartad i skolan, 3 inlämningar och 2 redovisningar första veckan efter lovet är ju inte superskoj men så är det! I helgen väntar födelsedagsfirande och träning. Har varit väldigt duktig de två senaste dagarna då jag gått hem från bussen vilket är 5 km och sedan igår så gick jag dessutom en mil med Fanny! Så 2 mil på två dagar är ju inte helt fel! Nu måste jag återvända till min idrottsuppgift. 
 

A LITTLE PEP TALK FOR YOU!

2013-04-04 - 19:25:15 // Vardagen
 

GAMLA VS. NYA

2013-04-03 - 21:23:33 // Vardagen
 
 
 
Vad tycker ni? Visst har Rebecka varit duktig?! Jag trivs jättebra med den nya headern, den är vårig och fräsh! Dåligt med bloggning idag och igår, jag har inte mått bra alls, min mage har börjat krångla igen och det är inte särskilt välkommet med tanke på att jag åker till fjällen på fredag. Men ska till doktorn på återbesök imorgon, så får se vad de säger. Nu ska jag snart gå och lägga mig, lite pluggning ska jag ta mig igenom först. Natti!
 

GOOD NEWS

2013-04-01 - 12:44:59 // Vardagen
I have some news babes!
Jag har pratat med en kompis till mig om min header som hon gjort och nu har hon lovat att hjälpa mig att göra en ny(läs hon ska göra en ny åt mig haha). Är det någonting jag är dålig på så är det bloggdesigner, devote klarade jag av men blogg.se är hopplöst, så himla svårt! Men nu ska jag äntligen få en vårig, fräsch header! Känns superkul! Kommer bli så mycket roligare att blogga också när jag har fått en ny header som passar in mer i det nya, att jag inte endast fokuserar på träning och hälsa då jag helt tappat det i mitt liv, någonting som jag ska försöka återfå men som jag inte alls varit bra på på senaste tiden. Hur som helst så ville jag bara berätta detta för att bloggen kanske kommer se lite knasig ut i mellan åt när hon är inne och ska fixa men sedan kommer det bli så fint! Nu ska jag ta och snöra på mig träningsskorna och ta mig en tur!

RSS 2.0