Träningsplaylist

2013-02-04 - 08:48:31 // Tips
Nu känner jag att det är dags att uppdatera träningslistan på spotify! Dock så har jag lite svårt att bestämma mig för vad jag ska lägga till så tänkte att jag skulle kolla med er ifall ni hade några tips? Artister, låtar? Släng iväg en kommentar med er favoritmusik att träna till så lägger jag till låtarna och länkar sedan till listan i bloggen, precis som vi gjorde förra gången! 

Nyss hemkommen från dagens promenad

2013-02-03 - 12:33:17 // Vardagen
Kom precis hem från en promenad med Eila. Det var så skönt ute och att solen kikade fram kan man ju inte klaga på. Efter en hel vinters deppande kan det vara skönt att få se solen och le litegrann. Nu väntar ett bad med en bok och sedan en del plugg, faser, övningskörning och ikväll blir det bio med mamma och syster. Ett perfekt avslut på helgen helt enkelt!♥ 

Min tumblr, och mer bloggning

2013-02-02 - 20:03:31 // Inspiration
Hi loves!
Som jag skrev förra veckan så är det mycket som snurrar just nu och det är mycket som händer. Någonting som inte händer är bloggning, vilket jag faktiskt tänkte berätta för er att det kommer förändras. Jag har som plan att börja blogga igen, dock inte endast om kost och träning utan även om vardagen och musiken. Men det kommer fortfarande vara en träning och hälsoblogg. Men när jag inte bloggar och peppar er här så kan ni titta in på min fitblr (en tumblr som är inriktad på fitness) där jag är väldigt aktiv. Här hittar ni mig! 
 

RSS 2.0