KAN JAG KAN DU

2013-03-31 - 21:38:00 // Träning
Fick ni något fint i påskägget igår? Jag fick så fina presenter av mina föräldrar! Två träningströjor och en bok om träning, de känner mig väl! Boken har jag redan hunnit läst igenom och jag tycker den är jättebra! Går igenom allt från grunden och så finns det olika svårigheter på alla övningar, samt träningschema och lite recept. En müsli som jag är jättesugen på att testa, så tror jag ska göra den imorgon faktiskt. Nu väntar lite slösurfning innan jag tänker hoppa i sängen efter en dag på jobbet.  

BURIED UNDER

2013-03-31 - 12:50:46 // Vardagen
Hej på er!
Hoppas att ni har haft en toppenbra påsk, jag vet att den inte är helt slut än men hittils i alla fall. Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag fick följa med lillasyster till hästen när hon skulle rida och istället för min PW så blev det intervaller i skogen. Sedan åt vi påskmat med säkten innan jag åkte och hämtade upp en kompis för att sedan åka och fira en kompis till oss som fyllt 18! Vi umgicks, busade lite och hade trevligt innan jag åkte hem strax innan 12. Nu ska jag ta och göra iordning lite lunch och sedan åka på jobbet och köra ett 14-20 pass. Under de senaste dagarna har jag hittat en ny tvserie som jag börjat titta på, Nashville. Handlar om en massa musiker och drama haha. Musiken är i alla fall otroligt bra, vanligtvis är det inte alls min typ av musik men det är någonting med dessa låtar som är speciellt. 

LOVE THE BURN

2013-03-30 - 11:40:51 // Vardagen
Hello Lovies!
Spenderade hela min dag igår med plugg, varav ingen bloggning. Nu är jag dock ledig ett par dagar från plugg innan jag måste ta tag i det igen. Idag väntar lite träning, matlagning, middag med släkten och sedan en 18-årsfest. Imorgon jobbar jag så det lär inte bli särskilt sent ikväll men som tur är så börjar jag sent imorgon så jag hinner fira födelsedagsbarnet en stund i alla fall. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ta mig ut på en PW. Puss

GROWING UP

2013-03-28 - 21:45:35 // Vardagen

EGO

2013-03-28 - 17:05:14 // Vardagen
Kände att det var dags att slänga upp en liten egobild nu när jag börjat blogga igen. Som ni kan se så är jag numera korthårig, otroligt skönt om jag får säga det själv. Saknar faktiskt inte det blonda, långa svallet alls! Sitter just nu och skriver på en samhällsrapport som ska lämnas in imorgon, har alldeles för mycket kvar för att detta ska kännas bra men har en känsla av att detta ska kunna vara möjligt att göra! Annars så har jag fått påsklov idag, otroligt skönt!! Nu väntar en hel vecka med ledighet, sovmorgon och en liten tripp till fjällen med min fantastiskt fina vänner, kommer bli superskoj! 

DAGENS PEPP/MINA MÅL

2013-03-27 - 18:23:53 // Inspiration
Kände att det var dags för ett hälsorelaterat inlägg så det fick bli ett peppinlägg/motivationsinlägg. Jag är faktiskt riktigt peppad på att börja träna nu så fort jag skrivit klart min rapport på fredag. Jag har sagt att jag skulle bli klar med mitt körkort och min rapport innan jag orkar dra igång igen så det är också min tanke. Kommer börja med prommenader och lite kortare joggingturer + styrka för att komma igång och få in rutinen. Sedan tänker jag öka allt eftersom men målet är att innan hösten kunna springa milen under en timme. Tror inte det kommer bli något problem sålänge jag får in en rutin och håller mig till träningen denna gång. Samt att jag ska komma in i mina målbyxor. Har köpt ett par knallrosa byxor som jag verkligen vill komma i innan sommaren. Allt som krävs är lite vilja och kämparglöd så ska det nog lösa sig! Vad har ni för mål med er träning?

KISS MY ASS

2013-03-26 - 19:58:20 // Vardagen
Trött, godissugen och lite lätt less sammanfattar min dag ganska bra. Borde inte jag vara överlycklig med nytaget körkort, två dagar till lov och massa roligt inplanerat framöver? 

THE PHOENIX

2013-03-26 - 07:08:29 // Personligt
Den här är nästan bättre än den första singeln de släppte från skivan. Den lilla 13 åriga punkflickan inom mig jublar och något så här bra har jag inte hört sedan de släppte sin förra skiva. Det är bara att vänta till 15-16 april innan det går att höra hela skivan. Men efter det jag hört nu kan jag bara säga att jag inte är orolig för att skivan ska vara dålig för det här är det bästa det gjort, någonsin!

FEELINGS

2013-03-25 - 20:50:05 // Personligt

RSS 2.0